Розі Гантінгтон-Вайтлі знялася у розкішній фотосессії для Jimmy Choo

30.11.2019 17:26 8

Розі Гантінгтон-Вайтлі знялася у розкішній фотосессії для Jimmy Choo

Вишукана фотосессія для відомого бренду взуття.
Відома британська модель на зірка «Victoria's Secret» не втомлюється заробляти гроші та доповнювати своє портфоліо цікавими зйомками. Цього разу кохана Джейсона Стейтема позувала для рекламної кампанії Jimmy Choo – In My Choos, повідомляє СобКор.
Це один з найвідоміших люксових брендів взуття. Тому на знімках вся увага саме на круїзній колекції бренду весна-літо 2020 року. Проте, і сама зірка виглядає дуже вишукано у елегантних сукнях.
На знімках вона позує як у довгих вечірніх сукнях, так і в коротких, коктейльних платтях, які ідеально підійшли би для відривної вечірки.
Дизайнери вдягли Розі Гантінгтон-Вайтлі у оригінальні мюлі з лакової шкіри, ефектні босоніжки з перлинами, ніжні туфлі з атласними стрічками та босоніжки на «вбивчих» підборах.
До речі, раніше сама модель зізнавалася, що вона часто спочатку вибирає взуття, а вже потів доповнює його вбранням. При цьому, акцент вона любить робити саме на взутті.
Читайте також: Оля Полякова на п’ять хвилин стала «Королевою року»
Судячи з цих світлин, Jimmy Choo не могли знайти кращої кандидатури для цього цікавого кампейну.



Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Гарантийное и послегарантийное обслуживание смартфонов Размещение эффективной рекламы на транспорте Как проводятся малярные работы: этапы. Широкий выбор стоматологических услуг Лучший магазин для спортсменов

Последние новости