Газовий адвокат від Енерджі трейд груп - нова послуга незалежного провайдера енергії

Газовий адвокат від Енерджі трейд груп - нова послуга незалежного провайдера енергії

Лідер ринку природного газу в Україні ТОВ «Енерджі трейд груп» впровадив для своїх клієнтів нову зручну, а головне, безкоштовну послугу під назвою «Газовий адвокат». Ця послуга допомагає споживачам природного газу простіше перейти від регіональних компаній до приватного гравця енергетичного ринку.

У компанії енергетичного провайдера Енерджі трейд груп говорять про те, що послуга досить затребувана, оскільки сьогодні існує ряд перешкод для споживачів блакитного палива, які в першу чергу стосуються юридичних аспектів переходу до нового провайдеру.

Як в Енерджі трейд груп працюють с новою послугою?

Фахівці Енерджі трейд груп в рамках послуги «Газовий адвокат» безкоштовно консультують споживачів з даного питання. У компанії говорять, що позиції регіональних газопостачальних і газотранспортних компаній досить міцні на ринку і ефективних механізмів протидії не так вже й багато.

У Енерджі трейд груп вважають, що найактуальніше - це звернення до державних органів, які регулюють і контролюють ринок природного газу. Компанія-постачальник також, в разі потреби, може повністю супроводжувати і вести необхідну документацію споживача. Це стосується і консультування при перевірках газових служб, підготовки пакетів документів і скарг в Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Антимонопольний комітет України і так далі.

Український ринок природного газу був відкритий для приватних постачальників в 2015 році.

З 2009 року ТОВ «Енерджі трейд груп» є українським незалежним провайдером енергії. Компанія спеціалізується на постачанні природного газу та електроенергії для середнього та малого бізнесу.

Провайдер працює з п'ятьма найбільшими українськими здобувачами газу за довгостроковими форвардними контрактами, а також з трьома великими імпортерами природного газу з країн ЄС.

Сьогодні Енерджі трейд груп обслуговує понад 2500 бізнес-клієнтів. Її представництва діють в 17-ти регіонах України.

Следующая новость
Предыдущая новость

Легальный пригон автомобиля из США в Украину Профессиональное и эффективное кодирование от игромании в Харькове Какое будущее ждет Биткоин Торф для огорода от производителя ЖитомирТорф Где купить межкомнатные двери в Киеве для нестандартных проемов?

Последние новости