Гончарук анонсував «велике будівництво» доріг в Україні

29.11.2019 15:05 7

Гончарук анонсував «велике будівництво» доріг в Україні

На це піде 3-5 років.
Прем’єр-міністр України Орексій Гончарук в ефірі програми «Право на владу» відповів на одне з найболючіших питань для країни та розказав, коли українські водії зможуть їздити по якісним дорогам, повідомляє СобКор.
За словами Олексія Гончарука, наразі є завдання побудувати якісні дороги, які з’єднають все великі міста та обласні центри. На це підуть наступні 3-5 років.
«Я закликаю нових керівників Укравтодору та Укртрансбезпеки максимально швидко оновити керівний склад в областях, тому що я переконаний, що ті люди, які працювали там досі, в переважній більшості або представляли інтереси "наглядачів", або заплющували на це очі», - підкреслив Олексій Гончарук.
Крім того, стало відомо, що на масштабні будівничі роботи можна сподіватися вже з березня наступного року. Гончарук також зазначив, що планує знизити вартість будівництва та експлуатації доріг за допомогою кадрових змін. При цьому, уряд не буде втручатися у процес проведення тендерів.
Читайте також: У ДБР прокоментували обшуки у Марусі Звіробій
Нагадаємо, що у 2020 року Міністерство інфраструктури має витрати 74 мільярди гривень.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Большой выбор качественного бисера разных цветов и оттенков Профессиональная посуда для ресторанов, кафе и баров Восточные боевые искусства: персональные и групповые занятия Качественное создание сайтов Шампуни для восстановления волос

Последние новости