Названі переможці MTV Europe Music Awards-2019

04.11.2019 18:16 6

Названі переможці MTV Europe Music Awards-2019

Хто отримав головні нагороди.
Цієї ночі в іспанській Севільї відбулася церемонія вручення нагород MTV Europe Music Awards. На свято музики і шоу-бізнесу завітали найвизначніші зірки сучасності, повідомляє СобКор.
Головні премії отримали американські співачки Тейлор Свіфт і Біллі Айліш. Тейлор отримала нагороду за найкращий кліп. Експерти премії відзначили її відеороботу на кліп ME!, знятий разом з солістом гурту Panic! At the disco Брендоном Ури.
Биллі Айліш випустила найкращу пісню року. Цю нагороду вона отримала за беззаперечний хіт Bad Guy. Крім того, її відзначили як найкращого нового артиста.
Без нагород не залишились і такі виконавці як Шон Мендес, Холзі, Нікі Мінаж, гурт Green Day, дует Rosala та Джея Бальвіна, Ліам Галлахер. Декількома номінаціями відзначили хлопців з Південної Кореї – гурт BTS.
Читайте також: Стилісти назвали найтрендовіші принти сезону. Фото
Окремо варто відзначити українку MARUV, яка отримала нагороду MTV EMA як найкраща російська співачка.
https://youtu.be/FuXNumBwDOM


Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Одесса онлайн – самые свежие новости Расписание пассажирских перевозок от НикаБус «Банкротство и Ликвидация» - портал для решения проблем Майнинг может стать постоянным источником дохода Лучший юрист по арбитражным делам в Москве

Последние новости