«Ваша готівочка» в Україні – швидкий кредит на різні потреби

«Ваша готівочка» в Україні – швидкий кредит на різні потреби

Вже багато часу національний бренд «Ваша Готівочка» є безпечним, інноваційним та успішним прикладом надійного партнера на українському ринку фінансів. Мета організації – індивідуально підходити до кожного клієнта і видавати кредити на першу вимогу. Сучасна небанківська фінансова компаниія «Лайм Кепітел» представляє в Україні марку «Ваша Готівочка». На ресурсі клієнтам пропонується зручно вирішити фінансові проблеми. Подати заявку на отримання кредиту можна в онлайн-режимі в будь-який час доби. При цьому доступ до ресурсу можливий з будь-якої точки країни. Клієнти мають можливість в комфортних умовах і досить швидко отримати кредит без стомлюючого збору документів та тривалих походів у відділення банку.

Переваги онлайн-кредиту

Пропонований кредит в режимі онлайн – вирішення різних проблем в житті. «Лайм Кепітел» здатне закрити різноманітні побутові питання. Завдяки масі переваг організації клієнти не звертаються за довгостроковим кредитуванням в банки України. При цьому співробітники організації не вдаються в подробиці, навіщо потрібен кредит. Клієнт «Вашої Готівочки» може брати кредити на такі потреби:

  • поїхати в подорож по гарячій путівці;
  • заплатити за навчання;
  • для покупки лікарських препаратів або на лікування;
  • на покупку побутової техніки;
  • на подарунок коханій людині;
  • до зарплати, щоб не просити у рідних.

Додаткові переваги вибору «Ваша Готівочка»;

  • проста і швидка реєстрація (оформлення проводиться за 5 хвилин);
  • гнучкі умови для отримання грошей (можна достроково погасити суму кредиту або продовжити строки повернення);
  • сума вказується без зайвих платежів і прихованих комісій;
  • служба безпеки ресурсу гарантує захист особистих даних клієнта від посягання шахраїв.

Відмінність онлайн-кредиту

Не бажано поспішати в банк, якщо є проблема з грошима. Для отримання допомоги швидко і просто краще звернутися в «Вашу Готівочку». Тут можна отримати кредитні гроші на карту в онлайн-режимі на офіційному сайті організації. Гнучкий та комфортний сервіс, сучасні технологічні направлення  зробили отримання кредиту комфортною і доступною послугою в будь-який час.

Зробити заявку на гроші, отримати їх на карту можна на сайті ресурсу після реєстрації в особистому кабінеті. При цьому не обов'язково мати комп'ютер. Можна скористатися планшетом, ноутбуком, смартфоном. Головне – мати доступ до мережі Інтернет. Клієнт заповнює анкету на сайті, надаючи номер телефону, номер банківської карти, адресу електронної пошти, а також паспортні дані.

Предыдущая новость

Поставка электрической энергии и энергоаудит Почему вам необходимо приобрести диффузор «AUSTER» Диарея во время путешествия. Как защитить себя? Вывоз мусора: к кому обратиться за услугой? Смесители и гранитные мойки от ведущего европейского бренда Franke

Последние новости