Зірка «Кріпосної» показала, як вона виглядає після пологів

30.10.2019 18:47 8

Зірка «Кріпосної» показала, як вона виглядає після пологів

Акторка показала свій живіт.
Акторка Анна Сагайдачна, яка зіграла роль Наталі Дорошенко в українському серіалі "Кріпосна" показала, як вона виглядає після пологів. Зірка народила всього декілька місяців назад. Втім, поява дитини не заважає їй слідкувати за фігурою та займатися спортом, повідомляє СобКор.
Доказ цього вона опублікувала в Instagram.
Акторка сфотографувалася біля ліжка своєї дитини. При цьому варто відзначити, що вона вибрала доволі відкрите вбрання, яке підкреслює фігуру молодої мами. Зірка вирішила показати, як виглядає її живіт після пологів.
Читайте також: Кайлі Дженнер у відвертому вбранні позувала у вбиральні
Як стало відомо з її останнього інтерв’ю, акторка ще до вагітності активно займалася спортом. Так, вона любить танці на пілоні. До останніх місяців вагітності вона навіть сідала на шпагат. Крім того, вона повідомила, що за час пологів вона набрала всього десять кілограмів. Судячи з останнього знімку, їх вона вже встигла скинути.
Зірка «Кріпосної» показала, як вона виглядає після пологів

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Руководство по покупке лестниц и лесов Рассада для красивой клумбы Виниловый сайдинг - особенноcти и виды Чем может порадовать смартфон iPhone XR White Мужская, женская и детская обувь оптом

Последние новости