Зеленський прокоментував зустріч у нормандському форматі

30.10.2019 16:37 6

Зеленський прокоментував зустріч у нормандському форматі

Важливо не втратити свідомість українських громадян на окупованих територіях.
Президент України Володимир Зеленський у Маріуполі торкнувся теми норманського формату. 30 жовтня, під час виступу на Форумі єдності він заявив, що саме дипломатія та вплив санкцій зможуть допомогти завершити війну і повернути Україні її території, повідомляє СобКор.
Як повідомив Володимир Зеленський, саме в цьому задача Мінського процесу і зустрічі у нормандському форматі.
"Нам потрібен мир на наших умовах? Для цього у країни повинна бути сильна позиція. Вона можлива при збереженні санкцій. Саме тому сьогодні так важливі Мінський процес і зустріч у нормандському форматі. Вона повинна відбутися. І ми повинні вирішувати всі питання не в телефонних розмовах, а дивлячись один одному в очі. Щоб припинити війну і повернути наші українські території", - сказав верховний головнокомандувач.
Володимир Зеленський нагадав про необхідність знайти відповіді на болючі питання, а саме, як повернути окуповані території.
"Безумовно, війна на сході України і анексія Криму в результаті російської агресії - це найбільші виклики, що випали на долю нашої держави в 21 столітті. І мета цього форуму - не обговорення оборони та безпеки стратегій. Ми не будемо говорити сьогодні про очевидні речі - необхідність сильної і боєздатної армії для захисту суверенітету і незалежності. Це - аксіома", - підкреслив Зеленський.
Читайте також: У Золотому розпочалося розведення військ
Президент відзначив, що єдиний шлях до їх повернення – санкції та дипломатія. Ще одна важлива задача – не втратити свідомість українських громадян на окупованих територіях.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Детская обувь в интернете Что такое копирайтинг, зачем нужны копирайтеры? Широкий ассортимент безопасных игр и приложений для вашего телефона Качественный белый чай по доступной цене в интернет-магазине «Дом чая» Пластиковые окна по доступным ценам в Днепре

Последние новости