Зеленський розповів, у якому випадку розпустить партію «Слуга народу»

10.10.2019 15:08 6

Зеленський розповів, у якому випадку розпустить партію «Слуга народу»

Зеленський готовий це зробити.
В Києві продовжується масштабний прес-марафон, який влаштував президент України Володимир Зеленський. Він проходить з десятої ранку на території Kyiv Food Market. Як відомо, акредитацію для зустрічі з президентом отримали понад 300 журналістів. Є серед них і іноземні журналісти, повідомляє СобКор.
Як заплановано, прес-марафон триватиме десять годин. Журналісти сідають за один стіл з президентом групами по 7-10 чоловік. Хоча кожній групі виділяють півгодини, зустріч затягується.
Відповідаючи на одне з запитань Володимир Зеленський зачепив тему розпуску партії «Слуга Народу».
«Люди їх обирали. Вони перемогли завдяки мені і завдяки тому, що багато з них щось значать. Я не хочу ламати цю партію. Вони знають моє відношення. Якщо вони почнуть їсти один одного - я через рік їх розпущу», - заявив президент.
Читайте також: Названі умови для проведення виборів на території окупованого Донбасу
Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський запропонував позбавляти депутатів через прогул третини пленарних засідань та кнопкодавство.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Кто сейчас берется за доработку сайта? Лучший выбор качественных шин Качественные кухонные ножи из дамасской стали Yaxell (Япония) Недорогие художественные краски Достоинства и недостатки квартир в Голосеевском районе Киева

Последние новости