Дієтологи назвали найкорисніший алкогольний напій

02.10.2019 1:24 6

Дієтологи назвали найкорисніший алкогольний напій

Дієтологи, після великої кількості проведених досліджень, нарешті назвали найкорисніший алкогольний напій, який не завдасть шкоди організму.
Про це пише СобКор.
Раніше наковці були певні, що найкориснішим алкогольним напоєм є вино. Однак, недавні дослідження розділили науковців на два табори і тепер частина фахівців певна, що кориснішим є пиво.
Практично всі дослідження впливу вина на зводяться до дослідження ресвератрола.
Ця речовина групи фитоалексинов формується природним чином в деяких рослинах, в тому числі в чорниці і винограді, для захисту від паразитів. Як виявилося, вживання ресвератрола є корисним для організму. Він може знижувати рівень цукру в крові, перешкоджати розвитку хворих клітин і боротися із запаленнями.
На жаль, корисний компонент міститься не в усіх видах вина, а тільки в червоному. Підвищені змісту ресвератрола виявили в сортах Кишмиш АЗОС, Чарлі, Агат Донський, Томпсон, Каберне Совіньон, Сапераві, танат та інших.
Читайте також: Дієтологи назвали напій, що істотно прискорює схуднення
Із усіх вин, червоне вино вважається найбільш корисним.
У той же час дослідження показали, що в якісному крафтового пиві більше рослинних сполук, дріжджів, бактерій, вітамінів, мінералів та інших компонентів, які можуть бути корисними для організму.
Вчені відзначають, що темне живе пиво знижує ризик захворювань серцево-судинної системи і появи тромбів.
Недоліками цього напою є висока калорійність.
У той же час, науковці і досі не можуть визначитися, який же з цих напоїв є найкориснішим. Єдине в чому вони зійшлись це те, що помірні дози якісного алкоголю не завдадуть шкоди організму.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Можно ли держать дома членистоногих Оригинальная спортивная одежда от мировых брендов Быстрый и безопасный вывод wmz на карту ПриватБанка Кращий салон світильників у Львові Прочные, удобные и стильные стулья

Последние новости