Найбільша повінь за чверть століття принесла біду в Індію та Пакистан

02.10.2019 3:25 6

Найбільша повінь за чверть століття принесла біду в Індію та Пакистан

В Індії та Пакистані протягом останніх чотирьох днів унаслідок зсувів та повеней, викликаних мусонними дощами, загинула 161 людина.
Про це пише СобКор.
"Щонайменше 161 людина втратила життя внаслідок повеней в Індії та Пакистані, оскільки дві країни протягом останніх кількох днів пережили рясні опади", - йдеться у повідомленні.
Читайте також: Нищівна злива наробила біди у Румунії
Поки що найбільша кількість була зафіксована в північному штаті Утар-Прадеш - де загинуло 111 людей, 29 людей втратили життя внаслідок стихії у східному штаті Біхар.
Щонайменше 13 людей загинули у штатах Уттаракханд та Раджастан, а також у штаті Мадх'я-Прадеш. За словами представника індійського метеорологічного відомства, країна отримала найбільшу кількість опадів протягом цього сезону мусонів з 1994 року.
Влада Пакистану у вівторок заявила, що щонайменше вісім людей, включаючи п’ятьох дітей, втратили життя протягом останніх 24 годин внаслідок дощів та повеней.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Купить грунт для покраски авто Организация «Летнего кинолагеря мира» Какой марки выбрать холодильник? Как выбрать качественный ортопедический матрас на кровать Чистка бойлера в Одессе

Последние новости