На Донбасі сепаратисти посилили вогонь, є жертви

25.09.2019 13:28 6

На Донбасі сепаратисти посилили вогонь, є жертви

На Донбасі сепаратисти посилили обстріли, в результаті чого загинув один український військовослужбовець.
Про це пише СобКор.
У прес-центрі ООС повідомили, що противник 23 рази порушив режим припинення вогню. Обстрілював українські позиції із заборонених мінськими угодами мінометів калібру 82 мм. А також застосовував гранатомети різних систем, снайперську і стрілецьку зброю.
Обстріли велися поблизу Мар'їнки, Гнутового, Новоселівки Другої, поблизу Павлополя, Красногорівки і поблизу Водяного і Піщевика.
Чотири обстріли зафіксували поблизу Травневого, ще два поблизу Луганського, а також неподалік від Кримського, Зайцевого, Новолуганського і Троїцького.
Читайте також: Доба на Донбасі: бойовики тричі порушили режим припинення вогню
"За минулу добу внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил загинув, ще один військовослужбовець отримав поранення", - зазначили в ООС.
Від початку поточної доби сепаратисти 4 рази обстріляли українських військових із заборонених мінськими угодами мінометів калібру 82 мм. Також з гранатометів різних систем, снайперської і стрілецької зброї.
Обстріли велися поблизу Мар'їнки, Майського і двічі неподалік Новолуганського.
"Протягом поточної доби в результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець отримав поранення", - додали в ООС.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Фрезерная резка в Киеве от компании TVS Group Обзор фильма «Изгоняющий дьявола» Качественные игры –возможность выиграть джекпот Зручні та комфортні меблі Запасные части для стиральных машин с доставкой по Украине

Последние новости