Гучний скандал в США: через розмову із Зеленським Трамп може піти у відставку

25.09.2019 11:28 6

Гучний скандал в США: через розмову із Зеленським Трамп може піти у відставку

Відповідаючи на запитання журналістів про зміст телефонної розмови з президентом США Дональдом Трампом, Володимир Зеленський зазначив, що це конфіденційна інформація.
Про це пише СобКор.
За інформацією каналу CNN, коли журналісти підійшли до Зеленського в ООН в Нью-Йорку, і запитали, він відповів, що його розмови з Дональдом Трампом «особисті та конфіденційні.
За словами журналістів, Зеленський так і не відповів на їх запитання, чи був зв’язок між коштами програми військової допомоги Україні і розслідуванням проти колишнього віце-президента США Джозефа Байдена і його сина Хантера.
Коли Зеленського запитали, чи хоче він, щоб стенограма розмови була оприлюднена, президент України відповів: «Подивимося».
Читайте також: Меркель підтримала ідею переговорів між Зеленським і Путіним
Раніше спікер Палати представників конгресу США Ненсі Пелосі оголосила про початок процедури імпічменту Трампа. Вона пояснила, що дії американського лідера порушили конституцію.
Повідомлення про можливий початок процедури імпічменту надійшло після того, як Дональд Трамп дозволив публікацію стенограми телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським, в ході якого, за повідомленнями ЗМІ, він підняв питання про розслідування діяльності колишнього віце-президента США Джо Байдена і його сина.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Покупка качественно выполненную дипломную работу Элегантные визитницы для всех Заказать дипломную работу в Киеве Навіщо потрібні механічні ліжка Сотни видов оборудования и комплектующих для яхт

Последние новости