Фахівці розповіли про небезпеку народної медицини

09.09.2019 22:55 6

Фахівці розповіли про небезпеку народної медицини

Багато людей досі користуються методами народної медицини. Фахівці відзначають, що подібні методи підходять не кожному організму.
Про це пише СобКор.
Наприклад, вживання соків різних рослин і трав, таких як алое, часник цибуля та інші. Багато хто вважає, що соком часнику чи цибулі досить забризкати в ніс, щоб позбавити людину від простудного нежитю або від гаймориту.
Лікарі не рекомендують вдаватися до такого способу лікування, адже цей сік може порушити слизову оболонку органів дихання і призвести до ще більших проблем. Іноді дітям при нежиті закапують грудне молоко. Це, за словами фахівців, теж неправильне лікування. За їхніми словами, грудне молоко не врятує від нежитю, а лише посилить про явище шкідливих мікробів.
Читайте також: Лікарі розповіли про небезпеку кухонного посуду
Також багато хто вважає, що при підвищеній температурі необхідно натирати шкіру спиртом. Це не так. Мало того, що спирт сушить шкіру, ще й можуть виникнути проблеми з непереносимістю. Також частина спиртовмісної рідини може вбратися в організм. Особливо, зазначають лікарі, це протипоказано дітям, адже може викликати алкогольну інтоксикацію.
Лікувати ангіни та застуди парою вареної картоплі - теж не варіант. Гаряча пара може викликати у хворого із запаленням горла чи носа запальні процеси.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Диарея во время путешествия. Как защитить себя? Хотите быстро и без проблем получить справку о несудимости Промокод 1xbet Украина: бонусы и акции от платформы Средства для борьбы с тараканами Широкий ассортимент траурной атрибутики из камня

Последние новости