Обмін полоненими: як триватиме процес надалі

09.09.2019 20:55 6

Обмін полоненими: як триватиме процес надалі

Влада працює над можливістю проведення нового обміну полоненими з Росією до кінця поточного року.
Про це пише СобКор.
Помічник президента Андрій Єрмак в інтерв'ю УП розповів:
«Президент поставив чітке завдання всім, щоб все це відбувалося дуже швидко. І можливо, навіть зі ще швидшою динамікою».
Єрмак наполягає, що Зеленський особисто домовлявся про звільнення українців з Росією.
"Президент домовлявся про цю кількість і цих людей. Наскільки мені відомо, ніяких додаткових переговорів зі зміни прізвищ і так далі не було. Ви розумієте, що це була велика спецоперація, деталі якої ми не можемо розкривати. Але можу сказати, що в основі всього була домовленість двох президентів", - сказав він.
Читайте також: Обмін полоненими: у Зеленського окреслили деталі
Також Єрмак повідомив, що Зеленський особисто контролював підготовку до звільнення людей і був обізнаний про процес до деталей. За його словами, ніяких змін у домовленостях президентів України і РФ щодо взаємного звільнення ув'язнених не було.
Відповідаючи на питання, який тон розмови президента РФ Володимира Путіна із Зеленським, Єрмак сказав: "За той термін, який я бачу, а я буваю на багатьох переговорах, позиція нашого президента, ставлення до нього, його вміння вести переговори, не передбачає, щоб хтось із ним поводився неввічливо. Це була рівна розмова двох президентів".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Бисопролол: что и как? Выбираем рюкзак Эффективность продажи автомобиля через интернет Стик-корректор Maxclinic Lifting Stick – качество, проверенное результатом Отличные запчасти для Mazda 3

Последние новости