Джуліанна Мур стала окрасою глянцю

07.08.2019 21:07 6

Джуліанна Мур стала окрасою глянцю

Джуліанна Мур продовжує активно працювати в кіно, а також зніматися для глянцевих видань.
Про це пише СобКор.
Нещодавно вона прикрасила обкладинку InStyle Magazine, ще раз довівши, що залишається однією з найбільш популярних і стильних актрис Голлівуду, а також, що рік народження – це просто цифри в паспорті. Погодьтеся, неможливо повірити, що через пару років зірці виповниться 60 років! І редактора журналу вважають так само, додавши до матеріалу з Мур красномовний підпис: "Це мода, дитинко!".
Читайте також: Відома супермодель стала окрасою Vogue. Фото
Джуліанна приміряла класичне вбрання від Tom Ford: темно-синю блузку з великим вирізом, який відкрив груди актриси, і чорні широкі штани з поясом. За вишуканий вечірній макіяж з виразними smoky і нейтральними губами відповідав знаменитий візажист Ханг Ванго, а за розкішну, злегка розпатлану, укладку – Серж Норман (Serge Normant), стиліст по волоссю, який вже став легендою в світі моди.
Джуліанна Мур стала окрасою глянцю
"Спасибі вам, Лора Браун і InStyle, за те, що помістили мене на свою вересневу обкладинку! А за класичний наряд – Того Форду. І спасибі талановитій команді – Хангу Ванго, Сержу Норману і Карлі Уелч – за те, що я так відмінно виглядаю і чудово провела цей день".
Джуліанна Мур стала окрасою глянцю

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Игровой слот «Quick Hit» Почему стоит воспользоваться услугами выкупа автомобиля в Киеве Приобрести RELX POD System Что делать в случае депортации из Польши Ігрові апарати для кожного

Последние новости