«Слуги біля керма»: хто може очолити МОЗ і Міносвіти

02.08.2019 23:27 6

«Слуги біля керма»: хто може очолити МОЗ і Міносвіти

Поки Центрвиборчком продовжує підбивати підсумки виборів, в українському політикумі повним ходом обговорюють, кому і які крісла дістануться в новому уряді та Верховній Раді.
Про це пише СобКор.
Міністерство охорони здоров'я
Михайло Радуцький, народний депутат, №18 в списку партії "Слуга народу".
«Слуги біля керма»: хто може очолити МОЗ і Міносвіти
Ще до парламентських виборів ім'я Михайла Радуцького називалося в якості кандидатури на пост глави парламентського комітету з питань охорони здоров'я.
Після переконливої перемоги "Слуги народу" в ЗМІ з'явилася інформація, що він розглядається на посаду міністра охорони здоров'я.
"Не чув про інших (кандидатури), крім Михайла. У нього є своє бачення того, як краще реалізувати реформу ... Не впевнений (що він буде міністром), але у нього точно є своє бачення, як краще реформувати сферу охорони здоров'я", – зазначив, зокрема, глава штабу "Слуги народу" Олександр Корнієнко.
Водночас сам Радуцький категорично заперечує, що має намір стати міністром.
"Я вже, напевно, 200 разів говорив і ще раз повторюю: я і не збирався займати пост міністра", – сказав днями політик.
Читайте також: Комаровський сказав Зеленському «ні»: цікаві подробиці
Міністерство освіти і науки
«Слуги біля керма»: хто може очолити МОЗ і Міносвіти
Сергій Бабак, народний депутат, №11 в списку партії "Слуга народу". Доктор технічних наук, кандидат економічних наук, психолог Сергій Бабак безпосередньо пов'язаний зі сферою освіти. За його плечима – чотири вузи, в тому числі, іноземний, ректорство в Університеті нових технологій, керівництво науковим центром Академії наук. Бабак – куратор освітніх програм в "Інституті майбутнього". Те, що саме Сергій Бабак розглядається на посаду голови МОН, підтвердив той же Олександр Корнієнко.
Всі необхідні компетенції у нього є, він розуміє цю сферу, займався управлінням в освіті", – сказав Корнієнко.
Сам Бабак, судячи з усього, готовий змінити майбутній депутатський мандат на міністерське крісло.
"Не знаю, перейду в уряд чи ні. Я готовий працювати в уряді і в парламенті, в комітеті, щоб займатися питаннями освіти", – говорить він.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Няня с проживанием Быстрая оценка недвижимости в Украине Где заказать спортивные вещи? Натуральна і ароматна кава від PapaKava Чистка бойлера в Одессе

Последние новости