Медики розповіли, чому червону смородину можуть їсти не всі

23.07.2019 1:17 6

Медики розповіли, чому червону смородину можуть їсти не всі

Незважаючи на те, що червона смородина володіє багатьма корисними властивостями і речовинами, фахівці виділили групу людей, вживання червоної смородини яким протипоказано.
Про це пише СобКор.
Фахівці перераховують корисні властивості червоної смородини - це ряд вітамінів і мінеральних речовин. Так, наприклад, смородину рекомендують вживати для зміцнення стінок судин, тонізації перистальтики кишечника, для збудження апетиту.
Також, за словами медиків - це хороший засіб, яке виводить токсини з організму. Народні медики і знахарі теж говорять про користь застосування червоної смородини.
Читайте також: Лікарі розповіли, який овоч потрібно їсти щоденно
Ця ягода корисна для хворих на цукровий діабет, для спортсменів для того, щоб після важких змагань відновити сили. Ця ягода надзвичайно корисна людям похилого.
Лікарі кажуть, що ягода допомагає в профілактиці онкозахворювань, атеросклерозу, інфаркту та інсультів.
Однак, констатують медики, існує група людей, яким не можна ласувати червоною смородиною - вона не приносить їм користь і може нашкодити. Це люди, які страждають на гострі захворювання травної системи, гепатитами, зниженим згортанням крові.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Раздвижные двери и перегородки от компании «Raumplus» Картина по номерам - уникальный подарок от Brushme Где заказать оборудование для шведского стола? Смесители и гранитные мойки от ведущего европейского бренда Franke Эффективность продажи автомобиля через интернет

Последние новости