Одягові металеві шафи від виробника

Одягові металеві шафи від виробника

Будь-яка установа або організація, де задіяний чималий штат працівників, або діяльність якої передбачає наявність великої кількості відвідувачів потребує обладнання приміщення шафами для зберігання особистих речей, одягу, різного обладнання чи інвентарю. Найпрактичнішим матеріалом для таких цілей є метал. Він довговічний, універсальний, не потребує особливого обслуговування. Саме тому власники або організатори простору різноманітних установ, спорткомплексів та тренажерних залів, заводів, фабрик, навчальних закладів обирають саме металеві шафи широкого призначення. Ця складова має неабияку роль для загального вигляду того чи іншого приміщення, адже комфорт працівників та відвідувачів важливий вже на першому етапі, коли доводиться зберігати певним чином свої особисті речі.

Mеталеві шафи УХЛ-МАШ, компанії із двадцятилітнім досвідом роботи на ринку виготовлення металевих меблів різної конфігурації, нині відповідають усім функціональним вимогам до шаф, призначених для безпечного та комфортного розміщення змінного одягу та взуття, спецодягу, інвентарю. Завдяки низки технологічних рішень конструкторське бюро фірми розробило найоптимальніші характеристики для одягових металевих шаф. Вони універсальні, місткі, зручні для експлуатації, компактні та мають приємний строгий дизайн. Матеріал, з якого виготовляють шафи – листкова сталь найвищої якості. Ці вироби прослужать довго завдяки спеціальному полімерному покриттю, що вбереже метал від пошкоджень механічного та хімічного характеру, захистить від ударів та використання агресивних миючих засобів. Інженери компанії продумали усе до найменших дрібниць.

Так, зробили можливим виконати покриття шаф у різних кольорових варіаціях, а перфорація, що наноситься на дверцята забезпечує потрібну вентиляцію внутрішнього простору шафи. Металеві шафи – оптимальний вибір для малогабаритних приміщень, адже будь-який інший матеріал не дає змогу виготовити стінки такої мінімальної товщини. Модульна, збірно-розбірна конструкція шаф виробництва УХЛ-МАШ дозволяє замовнику визначитися із тим, у якому вигляді йому буде надіслано шафу, у розібраному або у зібраному. До того ж така конструкція дозволяє у будь-який момент замовити у менеджерів компанії пошкоджений елемент шафи. Приємно здивує потенційних клієнтів і широкий вибір елементів додаткової комплектації: гачки, полиці, лави для сидіння та багато іншого.

Следующая новость
Предыдущая новость

«Срібний Вік» − затишний приватний пансіонат для людей похилого віку Экологический туризм в Карпатах Коллекция брендовой сантехники от английской компании Машины для вторичной очистки зерна Два режима для фанатов виртуального футбола

Последние новости