Медики назвали сухофрукти, які не варто вживати

20.07.2019 10:49 6

Медики назвали сухофрукти, які не варто вживати

Не дуже приємні новини для тих, хто замінює цукор на різноманітні сухофруктики, цукати та фруктові чіпси – це не працює.
Про це пише СобКор.
Принаймні, так стверджують дієтологи, які готові пояснити причину таких невтішних висновків.
За словами експертів, вам краще відмовитися від цих смаколиків, якщо ви намагаєтеся схуднути, адже навіть 100 грамів можуть зіпсувати ваші плани, бо в деяких сухофруктах набагато більше цукру, ніж у звичайних цукерках.
Читайте також: Медики назвали здорові звички для продовження життя
Дієтологи пояснюють, що при сушінні фрукти втрачають свою масу, тому концентрація фруктози (фруктовий цукор) зростає вдвічі. При цьому не варто думати, що сухофрукти зовсім не несуть ніякої користі для нашого організму.
Отож, якщо ви плануєте схуднути, то викресліть із свого повсякденного раціону чорнослив, курагу і фініки. А цукати, які насправді є кондитерськими виробами із цілих або нарізаних плодів і ягід, зварених у цукровому сиропі – це взагалі табу.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Микроудобрения для ваших растений Горные велосипед бу из Германии Компания "Мегарент": сдача авто в аренду, сотрудничество с владельцами машин, желающих сдать свое авто Зручні та комфортні меблі Самые надежные виброплиты

Последние новости