Арнольд Шварценеггер тепло зустрів партнерку за фільмом «Термінатор»

20.07.2019 8:48 6

Арнольд Шварценеггер тепло зустрів партнерку за фільмом «Термінатор»

Легендарний голлівудський актор Арнольд Шварценеггер здивував шанувальників неочікуваним вчинком.
Про це пише СобКор.
Днями 71-річна та його партнерка за стрічкою "Термінатор" Лінда Гамільтон зустрілися на прем'єрі нової частини легендарного бойовика.
Зірки відвідали міжнародний фестиваль Сomic-Con у Сан-Діего, де представили нову картину "Термінатор: Фатум". Однак Арнольд при зустрічі з партнеркою на сцені ніжно її привітав, обіймами та неочікуваним для глядачів поцілунком у губи.
Читайте також: Трамп неочікувано «поховав» Шварценеггера
Проте такий ніжний жест з боку актора щодо своєї парнерки не такий вже й дивний, оскільки актори возз'єдналися на знімальному майданчику нового фільму через 28 років.
Також під час презентації фільму Гамільтон розповіла, що прожиті роки допомогли їй додати своїй героїні глибини.
"Одного разу я прокинулася і зрозуміла, що більше не можу хвилюватися про свій вік або про те, хто я, як особистість. Думаю, всі ці роки допомогли мені краще пізнати себе. Своїм життєвим досвідом я поділилася з героїнею - Сарою Коннор. Впевнена, вона вам сподобається ще більше", - розповіла журналістам 62-річна зірка.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Продажа и установка систем видеонаблюдения «под ключ» Велобег — польза для ребенка о которой вы не знали Идеальный надежный камин для вашего дома Поиск профессиональных врачей по городам Жалюзи на любой вкус, цвет и кошелек

Последние новости