Екс-невістка Ющенка засвітилася у гучній кримінальній справі

14.07.2019 6:45 7

Екс-невістка Ющенка засвітилася у гучній кримінальній справі

Екс-невістка Ющенка отримувала на особистий рахунок гроші з молдовських банків.
Про це пише СобКор.
Ім'я колишньої невістки третього президента України Віктора Ющенка Єлизавети фігурує серед причетних до крадіжки мільярда доларів з банків Молдови.
Нагадаємо, що в четвер 11 липня лідер молдовської "Нашої партії" Ренато Усатий представив неоприлюднену раніше версію другого звіту американської компанії Kroll щодо розслідування крадіжки мільярда доларів. Детективи простежили шлях понад 30 млн доларів.
Читайте також: Скелети у шафі: Ющенка підозрюють у масштабній розтраті майна
У звіті йдеться про те, що гроші з молдовських банків виводилися на рахунки компаній, пов'язаних з колишнім лідером Демократичної партії Владом Плахотнюком. Також іноді гроші виводилися на особисті рахунки Плахотнюка або на рахунки іноземців.
Так, серед іноземців, які отримували на свої рахунки гроші з молдовських банків, опинилася Єлизавета Ющенко. Вона отримала 50 тисяч доларів на свій банківський рахунок в Сполучених Штатах.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Актуальна інформація про депутатів Київської міської ради Артроскопия суставов и операции Интернет-магазин одежды Fashion Широкий ассортимент траурной атрибутики из камня Пастельные цвета в дизайне квартиры

Последние новости