Леді Гага переїхала до партнера за фільмом «Зірка народилась»

14.07.2019 0:35 6

Леді Гага переїхала до партнера за фільмом «Зірка народилась»

Чутки про роман Леді Гаги і Бредлі Купера з'явилися після виходу фільму "Зірка народилась", де актори зіграли закохану пару.
Про це пише СобКор.
Однак обидва всіляко заперечували цю інформацію, тим більше, що у Леді Гаги був роман з Крістіаном Каріно, а Бредлі Купер був у серйозних відносинах з супермоделлю Іриною Шейк, пара виховує доньку.
За збігом обставин, спочатку Леді Гага розійшлася з коханим, а потім стало відомо, що Ірина Шейк пішла від Бредлі Купера через різні погляди на життя і публічність. На тлі таких подій публіка заговорила про роман Гаги і Купера ще більш активно. Однак актори подібні здогадки не коментують. А днями в мережі з'явилася інформація про те, що Леді Гага переїхала до Бредлі Купера. Про це повідомляє видання In Touch, яке випустило обкладинку з зірками.
Леді Гага переїхала до партнера за фільмом «Зірка народилась»
Читайте також: Леді Гага закликала поміняти номінації «Оскара»
За інформацією видання, Леді Гага вже перевезла свої речі і облаштовує будинок. Крім того, очевидці часто помічають лімузин артистки поруч з будинком Бредлі Купера. Так чи інакше, зірки цю інформацію не коментують, тому стверджувати що-небудь рано.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Эффективные упражнения для ног, бёдер и ягодиц l-karnitin поможет вам всегда быть в форме Итальянская пряжа в ассортименте по доступным ценам Оптовый склад обуви Качественное и надежное оборудование для гостиниц

Последние новости