Зеленський відреагував на «прогул» міністра

13.07.2019 1:47 9

Зеленський відреагував на «прогул» міністра

Володимир Зеленський обурився тим, що міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак не приїхав на нараду з питань екологічної ситуації в Кривому Розі і Дніпропетровській області.
Про це пише СобКор.
Тим часом Остап Семерак зараз знаходиться у відпустці через участь у виборчій кампанії.
"Я сам безпосередньо знаю, що головна проблема в Україні - екологічна. І саме ця проблема зароджувалася і живе в Кривому Розі. Я хотів би сказати, що ми запросили, щоб ви зрозуміли рівень ставлення до цієї проблеми нашої команди і особисто президента, міністра екології, щоб він приїхав сюди, до нас. Ми всі приїхали, він не може, і дуже добре, що нас показують камери: він не зміг, тому що в нього передвиборча кампанія", - сказав Зеленський під час наради в Кривому Розі.
Читайте також: Зеленський помилував політв’язня Кремля
Президент звернувся до жителів Львівської області, щоб вони запам'ятали цей факт.
"Я думаю, що зараз я йому дуже допоміг у Львівській області", - зазначив він.
Остап Семерак балотується на парламентських виборах 2019 року по мажоритарному виборчому округу №124 у Львівській області як самовисуванець. Наприкінці лютого 2014 року після Революції гідності він став міністром Кабінету Міністрів в уряді Арсенія Яценюка. На виборах 2014 року Семерак був обраний народним депутатом за списком партії Народний фронт. У квітні 2016 року обійняв посаду міністра екології та природних ресурсів у Кабінеті Міністрів на чолі з Володимиром Гройсманом.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Инструменты для обеспечения внешней красоты Большой выбор товаров для школы Зачем и как писать статьи ученому? Как создаются рейтинги онлайн казино? Услуги эпиляции и депиляции от профессионалов

Последние новости