Медики порадили, як позбутися судом під час вагітності

05.07.2019 6:36 5

Медики порадили, як позбутися судом під час вагітності

Високі шанси уникнути судом в ногах при вагітності у жінок, які ведуть рухливий спосіб життя, вживають здорову їжу, багату вітамінами і мінералами.
Про це пише СобКор.
Також не варто ігнорувати харчові добавки та нутрієнти, що містять кальцій і магній.
Доброю профілактикою судом є масаж. Для цього знадобиться розігріте рослинне масло з декількома краплями ефірного. Його необхідно втерти в ікри і стопи.
Ретельно розім'яти кожну клітинку подушечками пальців, інтенсивніше розтерти кісточками або ребром долоні. Всі рухи необхідно здійснювати по висхідним лініях.
Читайте також: Медики порадили, як позбутися «пивного» живота
Для профілактики варикозу, найкраще підійдуть засоби з екстрактом кінського каштана. Якщо ж судома в ногах все ж виникла, то необхідно вжити відповідних заходів. При сильному спазмі, в першу чергу, необхідно встати на зведену ногу. Якщо біль дуже гострий і важко навіть поворухнутися, потрібно хоча б натягнути стопу на себе.
Не забувайте про консультацію лікаря. Саме останній повинен визначити, чи не є спазми побічним ефектом якого-небудь серйозного захворювання.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Великий вибір плюшевих ведмедиків 200 см Покупка и перепланировка квартиры Развеиваем все мифы о спорте Как создаются рейтинги онлайн казино? Выбираем терминалы сбора данных

Последние новости