«С*ка московська»: фанати Порошенка атакували журналіста в центрі Києва

03.07.2019 11:46 6

«С*ка московська»: фанати Порошенка атакували журналіста в центрі Києва

Журналіста «Страны» Владислава Бовтрука побили на мітингу, організованому на Майдані прихильниками Петра Порошенка проти реєстрації ЦВК кандидатами в депутати Анатолія Шарія та Андрія Клюєва.
Про це пише СобКор.
Влад вже написав заяву в поліцію.
Владислав Бовтрук прийшов на мітинг за редакційним завданням робити репортаж.
В один з моментів він побачив бійку. Як виявилося, на мітинг прийшов один із прихильників Шарія з червоною кулькою. На нього накинулися і почали проганяти.
«Я підійшов ближче, щоб зупинити цей інцидент і тут же отримав удар в обличчя від одного з учасників мітингу - чоловіка близько 50 років. Удар був такої сили, що я впав. Після чого мене, вже лежачого, продовжили бити ногами. Я піднявся і чітко сказав, що я журналіст, після чого мене облили водою і почали кричати "тобі мало? Додати? ". У цей момент прийшла поліція і вивела мене з натовпу. Зараз йду писати заяву до відділку», - розповів нам Влад.
Читайте також: «Євробляхери» паралізували рух транспорту в центрі Києва
3 червня стало відомо, що поліція відкрила кримінальну справу за фактом нападу на журналіста в ході виконання службових обов'язків.
В ЄРДР (єдиний реєстр досудових розслідувань) внесено інформацію про скоєння злочину стосовно журналіста і зареєстровано кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345-1 КК (умисне заподіяння журналістові побоїв або легких тілесних ушкоджень, що пов'язано із здійсненням його професійної діяльності).
Зараз правоохоронці намагаються встановити особу нападника.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Кроссовки на зиму от бренда Reebok Гандбольные мячи для вас Каталог профессионального швейного оборудования от интернет-магазина softorg.com.ua Эффективность продажи автомобиля через интернет Срочный кредит на карту в Украине

Последние новости