Трагедія в Чернігові: на міському пляжі потонули діти

03.07.2019 13:47 6

Трагедія в Чернігові: на міському пляжі потонули діти

На одному з міських пляжів Чернігова за три дні потонули двоє дітей. Туди направили водолазів – перевірити безпеку пляжу.
Про це пише СобКор.
Тіло дев'ятирічного Назара виявили в кількох метрах від берега, а з іншого боку пляжу знайшли мертвим 15-річного підлітка. Ще одного хлопчика – досі не знайшли. Смерть дітей вразила навіть досвідчених рятувальників.
"Мені, чесно, як водолазу, діставати тіла дітей з води – це дуже сумно", – розповів водолаз Ілля Бондар.
Тепер рятувальники метр за метром обстежують дно водойми. Пляж вирішили додатково оглянути після загибелі дітей.
"Дно рівне, купатися можна. Зона пляжу 300 метрів", – розповів керівник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Чернігівської міськради Григорій Годун.
Читайте також: Жахлива трагедія в Судані: загинуло щонайменше 22 дітей
Крім того, навесні на цей пляж завезли пісок, зробили берег більш пологими і насипали хвилерізи з каменю. Також тут щодня чергують рятувальники. Але незважаючи на це, влітку збільшилася кількість потопельників. Найчастіше в смерті дітей винні їхні батьки та їхня неуважність. Обстеживши пляж, рятувальники підтвердили – він безпечний. Головне – не нехтувати правилами поведінки на воді.
Відомо, що лише за червень в області потонули 28 осіб, в тому числі й п'ятеро дітей. А з початку року на українських водоймах загинули майже 650 осіб. Серед них – 70 дітей.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Идея для бизнеса – ветеринарная клиника Микрозаймы для решения финансовых проблем Новостройки Украины: обоснованный приоритет! Канцелярия для вашего офиса Покупка и продажа антиквариата онлайн

Последние новости