Медики назвали речі, якими не можна ділитися навіть з близькими

30.05.2019 23:08 7

Медики назвали речі, якими не можна ділитися навіть з близькими

Вчені дали список особистих речей, якими не можна ділитися навіть з найближчими людьми.
Про це пише СобКор.
Всі ми знаємо, що ні з ким не можна ділитися своєю зубною щіткою. Але це далеко не єдина річ, яку категорично не можна давати в користування іншим людям.
Вчені склали список предметів, якими категорично заборонено ділитися:
Рушник. Його легко сплутати з чужим, так що уважно стежте за його пересуванням. Оптимально буде, якщо у кожного члена сім’ї і гостей буде рушник свого кольору. Цей предмет добре вбирає вологу з шкіри людини, але, на жаль, також легко передає і мікроби. Тому, користуючись чужими рушниками, можна підхопити інфекцію.
Мочалка. Цим предметом повинні митися тільки ви, інакше ризикуєте осіменити свою шкіру чужими мікробами. Вчені також з’ясували, що використання однієї мочалки всією сім’єю може викликати алергічну кропив’янку.
Косметика. Ні в якому разі не діліться косметикою і не давайте свою іншим жінкам. Інакше ви ризикуєте зіткнутися з герпесом, кон’юктивітом і багатьма іншими шкірними захворюваннями.
Читайте також: Медики назвали здорові звички для продовження життя
Навушники. У вухах живе багато бактерій і мікробів. Тому якщо ви слухаєте музику з іншою людиною, то ризикуєте занести в свої вушні раковини інфекцію.
Мило. На його поверхні розмножується багато бактерій, при контакті з якими можуть з’явитися свербіж і алергія. Найкраще користуватися рідким милом.
Гребінець. Якщо крім вас ним користується хтось ще, зростає ризик занести інфекцію шкіри голови. Експерти радять мити цей предмет щодня.
Не діліться з іншими людьми цими предметами особистої гігієни і збережіть здоров’я.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Комфортное трудоустройство в Польше – просто и доступно Объединение граждан Украины, не безразличных к судьбе страны Немецкие кальяны AMY Доильные аппараты для коров Быстрое и комфортное получение справки о несудимости

Последние новости