Різко став сміливим та розумним: Савченко здивувала своєю заявою

24.05.2019 12:45 7

Різко став сміливим та розумним: Савченко здивувала своєю заявою

Народний депутат Надія Савченко вибачилася перед новим начальником Генерального штабу Збройних сил України Русланом Хомчаком за те, що назвала його боягузом і недостатньо розумним командиром.
Про це пише СобКор.
Відповідний допис з вибаченнями нардеп опублікувала на своїй сторінці в Facebook.
"Не довіряйте слухам і вмійте визнавати свої помилки, особливо якщо ви політик. Іноді така помилка може дорого коштувати навіть не вам, а країні. Я приношу свої вибачення начальнику Генерального Штабу ЗСУ генералу Хомчаку за те, що, спираючись на чутки і думку інших людей, дозволила собі коментувати в ефірі телеканалу "112 Україна" його якості як людини і командира, не будучи особисто з ним знайома", - написала Савченко.
Читайте також: Зеленський і Ляшко «погризлися» під час інавгурації
Нардеп зазначила, що не мала права на подібні коментарі хоча б тому, що не брала участь в боях під Іловайськом і не служила під командуванням Хомчака.
"На це мають право тільки ті солдати, які були в тих боях. На війні ти ніколи не можеш знати всієї правди. Ти бачиш тільки бій в ста метрах від себе. Правда війни завжди супепечлива, а істина залишається до кінця невідомою. Історія визначає правду, але не істину, в залежності від перемоги чи поразки. Я вчинила неправильно. Я це визнаю. Я приношу генералу Хомчаку свої вибачення", - йдеться у публікації Савченко.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Стоматология на Оболони Dentalwood станет верным помощником для всей семьи Широкий каталог игровых автоматов в казино Вулкан Поиск жилья онлайн Инфракрасные обогреватели ufo на Technosite.com.ua Вышиванки ждут своих покупателей

Последние новости