Акторська майстерність: Емілія Кларк «підсіла» на виступи Гітлера

22.05.2019 16:05 6

Акторська майстерність: Емілія Кларк «підсіла» на виступи Гітлера

У 6 серії 8 сезону Дейенеріс захоплює Королівську гавань і виступає з промовою перед своєю армією. Це похмурий момент, нагадує виступи тиранів. Як до нього готувалася Емілія?
Про це пише СобКор.
"Мені довелося вчити дотракійську і валірійську, так як я виголошувала безліч промов. Але з цією сценою було найважче. Будь-який актор скаже тобі, що після довгого дня на знімальному майданчику ти вирушаєш додому і робиш домашнє завдання - вчиш свої діалоги. А мені ще доводилося вчити вигадану мову! Це мене майже вбило. Зазвичай я дуже швидко все схоплюю, але ця промова значила для мене дуже багато. Я хвилювалася, що все зіпсую. Протягом двох місяців я сиділа допізна, читала промову перед плитою, перед холодильником, всьому Белфасту через вікно! Гаразд, вікно було закрите, я не хотіла, щоб всі подумали, ніби я зійшла з розуму і гавкаю.
Читайте також: Актрису «Гри престолів» двічі прооперували
Для цього - зараз це здається кумедним - я дивилася багато відео диктаторів і владних людей, які виступають з промовами іноземною мовою, просто щоб знати, чи можу я їх зрозуміти. І можу! Абсолютно точно можна зрозуміти, що говорять Гітлер з іншими ораторами. Так що я подумала, що якщо буду вірити в кожне сказане слово, то глядачам не так часто доведеться стежити за субтитрами".
І це Емілії справді допомогло. Актриса говорить, що відзняла сцену з першого дубля - зазвичай на епізоди з іноземними мовами у неї йшло кілька.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Безболісна епіляція небажаного волосся Профессиональный уход за инвалидами Чем можно привлечь покупателя железобетонных изделий? Виниловый сайдинг - особенноcти и виды Ресторан «Евразия» в Киеве – с заботой к каждому

Последние новости