Парубій повідомив про припинення існування коаліції

18.05.2019 6:16 4

Парубій повідомив про припинення існування коаліції

Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив про відсутність коаліції у Верховній Раді.
Про це пише СобКор.
Під час засідання Верховної Ради він повідомив: «Шановні колеги, з огляду на заяву Бурбака про вихід фракції "Народного Фронту" з коаліції і, у зв'язку з цим, припинення діяльності коаліції, повідомляю: коаліція депутатських фракції "Європейська Україна" у Верховній Раді 8-го скликання припинила свою діяльність».
Читайте також: Парубій підписав закон про мову
Голова фракції «Народного фронту» Максим Бурбак сказав: «Ми заявляємо про вихід з діючої коаліції, припинення її діяльності 17 травня 2019 року та про ініціативу формування нової коаліції з новим порядком денним. Відповідно до КУ впродовж 30 днів буде формуватися нова коаліція. НФ закликає фракції державницької ідеології негайно розпочати консультації щодо підготовки нової коаліційної угоди з новим планом дій».
Він висловив переконання, що протягом півроку «українці очікують від новобраного президента і парламенту рішучих кроків, дій і змін».
«Часу на зволікання немає», - підкреслив голова парламентської фракції.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественная сетка от ТД Промтехстрой Качественная разработка приложений Медицинское оборудование для клиник Психотерапия в Киеве: современные методы лечения депрессии Организация и подготовка свадебных торжеств

Последние новости