Букмекери назвали список можливих переможців Євробачення 2019

18.05.2019 4:15 7

Букмекери назвали список можливих переможців Євробачення 2019

Другий півфінал «Євробачення-2019» вніс свої корективи у прогнози букмекерів. Тепер експерти визначилися з трійкою своїх переможців.
Про це пише СобКор.
Фаворитом букмекерів, як і раніше, залишається голландський виконавець Дункан Лоуренс зі своєю піснею Arcade. Його шанс на перемогу становить 43%.
Раніше його шанси оцінювалися вдвічі нижче, однак Лоуренс все одно помітно випереджав своїх конкурентів. Слідом за лідером симпатій йде австралійка Кейт Міллер-Хайдке зі своєю піснею Zero Gravity.
Читайте також: Євробачення-2019: цікаві факти про цьогорічне місце проведення
Раніше шанси австралійки були набагато скромнішими — вона займала 9-е місце, але після другого туру Міллер-Хайдке впевнено посіла друге місце. Шведський виконавець Джон Лундвік, який раніше був другим претендентом, змістився нижче, але трійку лідерів не покинув.
Його пісня Too Late for Love приносить йому 8% шансу на перемогу. Раніше 4-е місце займав російський виконавець Сергій Лазарєв. Однак тепер його потіснили, і він опустився аж на 7-е місце рейтингу. У відсотках він втратив 4% (5% проти 9% раніше).

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Электрический автоклав | Виды, принцип работы, как выбрать и где купить Выучи испанский и пупутешествуй без проблем НБУ не получал документы на покупку ВТБ Банка и БМ Банка Качественная корейская косметика по доступной цене Популярный сервис для оформления кредита онлайн

Последние новости