Актриса відомого серіалу приїде в Одесу

03.05.2019 4:36 8

Актриса відомого серіалу приїде в Одесу

Американська акторка Роуз Макговен стане спеціальною гостею десятого Одеського міжнародного кінофестивалю, який проходитиме 12-20 липня.
Про це пише СобКор.
“Роуз Макговен відома за ролями в кінофільмах “Покоління гри DOOM”, “Крик”, “Грайндхаус”, “Королеви вбивства”, “Конан-варвар”, “Планета страху”. Глядач також добре знає її за роллю Пейдж Метьюс у телесеріалі “Усі жінки – відьми”, в якому Макговен знімалася у 2001 - 2006 роках. У 2005 році вона зіграла роль Енн-Маргрет в біографічному міні-серіалі “Елвіс”, який отримав безліч нагород і номінацій”, - ідеться у прес-релізі ОМКФ.
Читайте також: В Австрії на карті України забули намалювати Одесу
Роуз Макговен часто бере участь у заходах, що порушують важливі питання. Вона активно пропагує ідеї гендерної рівності та фемінізму. Три роки Роуз писала свої мемуари під назвою “Смілива” (BRAVE), які швидко стали бестселером New York Times. Вона була однією з перших, хто відкрито заявив про сексуальні домагання в Голлівуді, що призвело до появи руху #MeToo. Макговен є однією з жінок, які звинуватили відомого кінопродюсера Гарві Ванштейна у зґвалтуванні.
Нещодавно Роуз отримала нагороду DLD Impact, була визнана однією з персон року журналу Time і удостоєна власної категорії “Натхнення” на церемонії нагородження “Людина року GQ” в Лондоні влітку 2018 року.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Почему так важны узд аппараты Качественные очки для водителя Добротный забор и выглядит хорошо и защитит частную собственность Терморегулятор – главнокомандующий в бойлере Как правильно подготовить документы на тендер

Последние новости