Вбивство Гандзюк: фігуранта випустили під домашній арешт

03.05.2019 2:29 8

Вбивство Гандзюк: фігуранта випустили під домашній арешт

Шевченківський районний суд Києва змінив запобіжний захід для одного з фігурантів справи про вбивство активістки Катерини Гандзюк.
Про це пише СобКор.
Прес-секретар Генпрокуратури Андрій Лисенко розповів, що Ігорю Павловському призначений домашній арешт з носінням електронного браслета.
Раніше повідомлялося, що голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру Генеральна прокуратура оголосила нову підозру – його тепер підозрюють не в замовленні вбивства, а в замовленні побиття Катерини Гандзюк.
Читайте також: Вбивство Гандзюк: слідство знає хто вбивця
Тепер мова йде про статтю 121 ч. 2 Кримінального кодексу – замовленні побиття. Це передбачає позбавлення волі від 7 до 10 років.
Раніше Мангера звинувачували в організації вбивства і умисному вбивстві, яке передбачало позбавлення волі від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.
Нагадаємо, 6 березня Шевченківської райсуд Києва відсторонив Мангера з посади, частково задовольнивши клопотання прокуратури, терміном на один місяць. Варто додати, що прокуратура вимагала двомісячного відсторонення голови облради. На думку обвинувачів, Мангер буде тиснути на свідків у справі і може знищити докази і перешкоджати слідству.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Деньги в долг: Как получить финансовую поддержку в Беларуси Вызов электрика на дом – безопасность и качество работы Велобег — польза для ребенка о которой вы не знали Как получить без депозита 100 фриспинов в казино Вавада? Как получать микрокредиты в интернете

Последние новости