Яскрава весна: як створити ідеальний образ

12.03.2019 3:16 1

Яскрава весна: як створити ідеальний образ

Модні тренди весни 2019 характеризуються різноманітністю фактур і матеріалів.
Про це пише СобКор.
Капелюхи з широкими полями
В моду повертаються капелюхи з великими полями. На прохолодну березневу погоду ідеально підійде елегантний фетровий капелюх. А у квітні-травні можна поміняти його на величезний солом’яний. Дизайнери рекомендують носити його не лише на пляжі, а й у місті.
Кольорові колготки
Сьогодні у тренді яскраві однотонні варіанти. Жовті, блакитні, рожеві, помаранчеві матимуть стильний вигляд. А от про колготки з візерунками весною 2019 варто забути.
Банти
Яскраві банти – головні атрибути модного весняного образу. Вони зроблять легким і насиченим будь-який стриманий образ. Сьогодні банти прикрашають колекції всіх провідних дизайнерів.
Читайте також: Хоть на подиум: украинцев развеселила «женщина-весна» в харьковском метро
Мереживо
У моду знову повертається мереживо. Цієї весни його можна вдягати не лише на світський раут, а навіть в офіс чи на прогулянку. Особливої популярності набуває бавовняне мереживо.
Шкіряні спідниці
В тренді модель спідниці, завуженої донизу, а також трапецієвидної форми. Можна поєднувати шкіряні спідниці з піджаком або об’ємним светром та черевиками на рівній підошві.
Трендовий бежевий
Хітом цієї весни є бежевий колір. Цікавим є поєднання карамельних, молочних та кавових відтінків в одному образі.
Горошок
У моді як стриманий чорно-білий принт, так і фантазійні кольорові рішення.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Гепатит С отступает перед индийскими дженериками: эффективность новых терапевтических схем Артроскопия суставов и операции Как обнаружить катаракту и когда обращаться к специалистам? Шкаф купе с нишей под телевизор Самый популярный портал по игре Minecraft Pocket Edition

Последние новости