KAZKA прокоментувала своє фіаско на Нацвідборі

11.03.2019 15:15 0

KAZKA прокоментувала своє фіаско на Нацвідборі

Популярний український колектив KAZKA досі засипають питаннями щодо програшу на Національному відборі до Євробачення-2019.
Про це пише СобКор.
Колектив вирішив розповісти, як змінились їхні будні після шоу та на які проблеми вони звернули увагу.
Участь у Нацвідборі для музикантів була хорошим досвідом. Після не зовсім вдалого виступу солістка колективу Олександра Заріцька вирішила звернути увагу на зауваження Джамали, записавшись на уроки вокалу.
Читайте також: KAZKA показала, чим буде дивувати на Євробаченні
«Так, Джамала запропонувала заняття вокалом і ми роздивляємося наші графіки. Оскільки у нас зараз європейський тур, то трішки складно, немає часу взагалі. Але я почала займатися сольфеджіо... Ми будемо більше займатися саме інтонуванням, технікою співу», – розповіла Олександра Заріцька.
Сама артистка відверто зізналась, що знає, чому вони зазнали фіаско на шоу. За словами Олександри, це не було непотрапляння в ноти, як писали у Мережі, а хвилювання, що завадило їй впевнено виступити.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Покупка бутового камня в Харькове Детское постельное белье высокого качества: где купить комплекты с бортиками Интернет-магазин ваз – отличное предложение стеклянного декора Мото и бензоинструмент для ремонта и строительства Кодування від алкоголізму в центрі Ренесанс в Києві

Последние новости