Скандал навколо збочень Джексона: випливли нові подробиці

11.03.2019 13:15 0

Скандал навколо збочень Джексона: випливли нові подробиці

Після виходу документального фільму «Залишаючи Неверленд» про сексуальні збочення Майкла Джексона в Мережі все частіше виринають нові докази його жахливої поведінки.
Про це пише СобКор.
Жертви роблять все нові і нові заяви проти співака, а адвокати і його покоївка підтверджують провину артиста.
Родичі Джексона виступали проти показу фільму і навіть подавали позов у розмірі $ 100 мільйонів проти телекомпанії HBO, яка зняла фільм, але це не допомогло. За їх словами, жодного доказу такої поведінки Джексона немає.
Але користувачі знайшли в Мережі відео 1993 року, на якому сестра Джексона Ла Тойя дає інтерв'ю телеканалу MTV і підтверджує причетність брата до злочинів. «Майкл - мій брат, я його люблю, але не можу і не буду тихим співучасником його злочинів щодо маленьких невинних дітей.
Якщо я мовчу, то тільки підсилюю приниження, які відчувають ці діти, думаю, що це неправильно, - розповіла вона.
Читайте також: Мережу шокував трейлер нового фільму про Майкла Джексона
І додала: «Подумайте і скажіть мені, який 35-річний чоловік запрошує до себе маленького хлопчика і залишається з ним на 30 днів? Або запрошує хлопчика до себе в спальню, і вони не виходять звідти 5 днів? Скільки дітей робили це? Їм було 9, 10, 11 років. Я люблю мого брата, але не можу бачити їх біль».
Ла Тойя уточнила, що вона бачила чеки на величезні суми, виписані на імена дітей та їх батьків. Правда, тоді сім'я Джексонів звинуватила її в наклепі і заявила, що вона робить це заради грошей. Ла Тойя відмовилася від своїх слів і сказала, що розповісти таке журналістам її змусив чоловік, і більше ніколи не давала коментарі.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Мото и бензоинструмент для ремонта и строительства Вид на постоянное жительство в Украине. Предоставление всех необходимых услуг для оформления Сайт грузоперевозок работает для вас Томаты на окне Консалтинговая компания «Парето»

Последние новости