У Фінляндії працівникам подарували приємну «замануху»

14.02.2019 16:57 0

У Фінляндії працівникам подарували приємну «замануху»

У Гельсінкі працівники спокійно можуть спати на роботі за гроші компанії-роботодавця.
Про це пише СобКор.
Фінські профспілки прийшли до висновку, що денний сон в середині робочого процесу плідно позначається не тільки на продуктивності співробітників, а й на фінансовому "просуванні" фірми, де співробітникам дозволяється годинку подрімати.
У деяких фірмах навіть наймають фахівця, який проводить корпоративну тиху годину, а саме допомагає розслабитися і вчить медитації.
Читайте також: Королеві Британії подарували незвичайний "автомат"
Денний сон становить від 30 до 60 хвилин (залежно від фірми і розпорядження керівництва).
Профспілки Гельсінкі започаткували таку традицію після того, як серед працівників різних компаній були проведені опитування. Люди розповідали про втому на робочому місці, фізичний дискомфорт і бажання якнайшвидше покинути робоче місце.
Тож сон, який багато хто звик асоціювати з лінню, тепер безпосередньо відповідає за продуктивність співробітників компаній, а також за вигоду, успішність і конкурентоспроможність цих фірм.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Роторные воздуходувки по доступным ценам Владелец NAVI Максим Криппа приобрел первую золотую медаль в истории команды по CS:GO на благотворительном аукционе Tribuna.com Ресторан «Феникс» роскошное заведение для свадьбы Сервер в Голландии – это отличный выбор Где купить качественные средства защиты растений

Последние новости