"Ваша Готівочка" видає кредит онлайн на карточку за 15 хвилин

Оформлюючи кредит, будь-яка людина хоче, що це було швидко, безпечно та надійно. Завдяки мікрофінансовій компанії vashagotivochka така можливість є у кожного українця. Тут надають миттєву фінансову допомогу комфортним способом — миттєвим переказом коштів на картку банку.

Оформити швидкий онлайн кредит на карточку від «Ваша Готівочка» можна всього за 15 хвилин. Заявка на позику заповнюється на офіційному сайті компанії за декілька кліків, потім система її розглядає та потрібна сума надходить на рахунок позичальника.

Беріть кредит на карточку від vashagotivochka на простих умовах

Пропонуємо детальніше ознайомитися з перевагами компанії та умовами, які вона пропонує. Розпочнемо з того, що оформлення позики в режимі онлайн дозволяє зекономити час. Річ у тім, що клієнтам цієї мікрофінансової компанії не потрібно збирати різні документи, шукати поручителів, відповідати на запитання кредитора, пояснювати мету отримання позики тощо. Отримати онлайн кредит на карточку від vashagotivochka можуть 99% охочих. Правила надання позик прості та зрозумілі.

  1. Широкий віковий ценз обслуговування. Компанія кредитує клієнтів у віці від 18 до 70 років.
  2. Мінімум документів. Коротка форма заявки заповнюється за паспортом та ідентифікаційним кодом громадянина України.
  3. Будь-яка банківська картка. Видаються кредити онлайн на картки всіх українських банків з актуальним терміном дії та логотипом платіжної системи Visa або MasterCard.

Якщо ви бажаєте отримати гроші швидко та не хочете вдаватися до довгої процедури банківського кредитування, то онлайн кредит на карточку від «Ваша Готівочка» — це саме те, що вам потрібно. Зверніть увагу на наступні переваги компанії.

  1. Першу позику видають під 0 відсотків. Скористатися цією особливою пропозицією можуть тільки нові клієнти компанії.
  2. Обслуговування відбувається в режимі 24/7. Компанія готова прийти на допомогу співвітчизникам 356 днів на рік та 24 години на добу.
  3. Відсутність тяганини. Під час оформлення позики онлайн, клієнтів не просять надавати довідку про заробітну плату, вказувати номер телефону родича, а також надсилати фото з документами або їх скан-копії.

Вибирайте умови під час кредитування від «Ваша Готівочка» індивідуально

Термінова фінансова допомога може знадобитися з різних причин. Оформивши онлайн кредит на карточку від «Ваша Готівочка», покрити спонтанні витрати вдасться досить швидко. Компанія може надати позику на суму від 200 до 9000 гривень. В залежності від потреб клієнтів, вони можуть вибрати її індивідуально. Наприклад: знадобився терміновий ремонт автомобіля чи побутової техніки, потрібно здійснити покупки, заплатити за курси, комуналку чи щось інше.

Стандартний період користування грошима триває від 1 до 16 днів. За бажанням, клієнт може звернутися за пролонгацією позики. Скористатися даною послугою слід в тому випадку, якщо немає можливості своєчасно закрити заборгованість та потрібно перенести дату погашення. До того ж, пролонгація дозволить уникнути нарахування пені.

Під час оформлення першої позики на картку, отримати гроші пропонується під 0,01%, під час повторного звернення під 2% від суми за кожен фактичний день користування. Визначити точну суму до повернення можна скориставшись кредитним калькулятором на офіційному сайті. Він моментально розрахує точну суму до погашення всім клієнтам.

Визначившись з відповідними умовами кредитування, пропонуємо перейти до процедури оформлення заявки. Щоб подати заявку на позику, в анкеті клієнтам необхідно коректно вказати особисту інформацію (паспортні дані, ІПН, контакти, реквізити картки), і потім відправити форму на розгляд. Протягом лічених хвилин запит буде підтверджений та гроші перекажуть на рахунок.

Враховуючи численні переваги компанії «Ваша Готівочка», оформлення заявки відбудеться з легкістю та комфортом. Якщо залишилися запитання з приводу оформлення позики, то звертайтеся на «гарячу лінію» 0 800 202 404 або через будь-який з месенджерів (viber, telegram, skype).

Предыдущая новость

Где покупать качественные бочковозы? Выбор и поиск барбершопов в Запорожье Паробарьер для кровли для чего нужен Ресторан для весілля у Львові Прекрасный сайт для покупки канцелярии и сувенирной продукции

Последние новости