Доба на Донбасі: ворог збільшив кількість обстрілів українських позицій

26.01.2019 10:16 0

Доба на Донбасі: ворог збільшив кількість обстрілів українських позицій

За добу, 25 січня, російські окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню.
Про це пише СобКор.
Один раз противник застосовував заборонене Мінськими домовленостями озброєння.
У смузі дій оперативно-тактичного угруповання Схід обстріли позицій українських захисників велися з ПТРК, автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів у районі селища Катеринівка.
Двічі з гранатометів та великокаліберної зброї поблизу населеного пункту Широкине. Зі стрілецької зброї в районі населеного пункту Опитне та селища Невельське. З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу міста Мар'їнка.
У смузі дій оперативно-тактичного угруповання Північ противник обстріляв українські позиції з великокаліберних кулеметів поблизу селища Станиця Луганська. З автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів поблизу населеного пункту Жовте.
Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув та четверо отримали поранення.
Читайте також: Доба в ООС: 10 обстрілів бойовиків, 2 українських воїни загинули
Зазначається, що підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби.
За даними розвідки, 25 січня знищено чотирьох російських окупантів та п'ятеро отримали поранення. В ході контрснайперської боротьби, український снайпер припинив діяльність російського найманця. Також знищено БМП-1 російсько-окупаційних військ.
У суботу, 26 січня, бойовики вогонь не відкривали.
"Наші захисники продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню", – йдеться у повідомленні.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Имена для мальчиков и девочек Любимые фильмы в свободном доступе Средства для борьбы с тараканами Очарование банного отдыха в Одессе Разрушительные аспекты бизнеса

Последние новости