Медики назвали рятівний продукт для сердечників

26.01.2019 12:16 1

Медики назвали рятівний продукт для сердечників

Данські фахівці досліджували продукти харчування і виявили найефективніший продукт для зміцнення серцево-судинної системи.
Про це пише СобКор.
При регулярному споживанні даний продукт дозволяє знизити ризик серцевих нападів і зміцнити стінки судин. Йдеться про звичайну морську капусту. Вона ефективна в будь-якому вигляді — і сушеному, і свіжому в якості салату.
Правда, ефект можна буде відчути, тільки якщо споживати морську капусту щодня, підкреслюють вчені. Це довів експеримент з добровольцями. Людей, що мали проблеми з серцево-судинною системою, розбили на дві групи. Перша група споживала звичні для себе продукти, не змінюючи раціон. Друга група кожен день їла морську капусту в якості добавки до основного харчування.
Читайте також: Медики назвали прості рецепти для очищення судин
Через кілька місяців провели порівняльний аналіз стану здоров’я. З’ясувалося: у другої групи значно покращилися показники — серце стало краще справлятися зі своєю функцією, кров’яний тиск знизився, а самопочуття, особливо рано вранці і ввечері, покращився.
На думку вчених, наявність морської капусти в раціоні японців пояснює, чому у них один з найнижчих рівнів захворюваності серцево-судинними недугами в світі.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как найти специалиста для эффективного внедрения программы 1С? Визитки, которые смогут презентовать вас наилучшим образом Сколько сезонов модели женской обуви могут оставаться модными Как получить кредит онлайн Билеты на отборочный тур чемпионатау мира по футболу

Последние новости