Небезпечний манікюр: як уберегти себе від гепатиту С

31.12.2018 2:45 0

Небезпечний манікюр: як уберегти себе від гепатиту С

Під час відвідування салонів краси, ви, як клієнт маєте повне право перевірити медичні книжки майстрів, а також стерильність інструментів.
Про це пише СобКор.
Краще убезпечити себе і перевірити все до процедури, ніж потім довго і болісно лікуватися.
Гепатит С – страшний діагноз. І від нього, на жаль, не застрахований ніхто. Особливо перед Новим роком, коли у майстрів манікюру самий сезон.
Дівчині Ксенії довелося заплатити майже 20 тисяч доларів на лікування і роком біганини по різних лікарях за звичайний похід в експрес-манікюр. Їй просто зробили манікюр не стерильними інструментами.
Читайте також: Небезпечний вірус продовжує "косити" українців: який прогноз
"Найгірший варіант - це смерть. Безумовно мені було страшно, тому що ти не гарантії одужання", - зазначає дівчина.
При цьому хвороба дала ускладнення на щитовидну залозу, а також почалися проблеми зі шкірою. Від ліків від гепатиту у Ксенії розвинулася депресія. Проте її історія закінчилася добре, адже в результаті їй вдалося вилікуватися від небезпечного захворювання.
"Я стала більш уважною до себе, до свого організму, до свого самопочуття. Я так само ходжу на манікюр, але тепер зі своїми інструментами", - уточнює Ксенія.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Покупка вакуумных прокладок и других запчастей для сеялок Gaspardo MTR Позаботьтесь о ребёнке, приобретите ему средство для передвижения в Sigma-line Лучшие стоматологические услуги Выбираем рюкзак Все о новых украинских металлических деньгах

Последние новости