Аріана Гранде відреагувала на суїцидальні настрої колишнього

17.12.2018 10:16 0

Аріана Гранде відреагувала на суїцидальні настрої колишнього

Екс-наречений поп-зірки Аріани Гранде тимчасово опублікував у своєму Instagram-блозі дивне звернення, на що його колишня не змогла не відреагувати.
Про це пише СобКор.
Піт Девідсон всього лише оприлюднив у соціальній мережі два приватних повідомлення, які згодом видалив.
У першому мовилось про Twitter-конфлікт Каньє Веста і Дрейка, який нещодавно твітнула Аріана. Девідсон поширив повідомлення, у якому прокоментував психічні проблеми репера Веста: «Браво, Каньє Вест, що висловлюєшся на противагу своєму психічному здоров’ю».
Читайте також: Аріадна Гранде стала жінкою року
«Я навіть не можу пояснити, наскільки складно і страшно бути чесним стосовно таких речей. Нам потрібні такі люди, як Каньє. Ніхто ніколи не повинен тицяти на вас пальцями через вашу хоробрість у висловлюваннях. Подібні люди викликають у мене відверту відразу», – підозріло висловився Піт.
Згодом, менш ніж через годину після першого поста, Девідсон оприлюднив на своєму аканті дивне суїцидальне звернення, але зовсім скоро його видалив. «Я дійсно більше не хочу бути на цій землі. Я докладаю максимум зусиль, щоб надалі залишатись тут, для вас, але я справді не знаю, наскільки довго зможу так протриматись. Все, що я коли-небудь намагався зробити – усе для вас. Просто пам’ятайте про це».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

TEND надежный онлайн-сервис для поиска мастеров для бытовых и бизнес задач Лучший бюджетный телефон 2019 года с качественным “железом” - Doogee Y8 Лампы для дезинфекции любых помещений Санитарно-техническое оборудование Дезинфекция рук и поверхностей в коммерческих и медицинских учреждениях

Последние новости