Forbes опублікував список найбагатших письменників 2018 року

12.12.2018 14:35 0

Forbes опублікував список найбагатших письменників 2018 року

Джеймс Паттерсон, Джоан Роулінг і Стівен Кінг увійшли до списку найбільш високооплачуваних письменників 2018 року по версії журналу Forbes.
Про це повідомляє daily-news.com.ua із посиланням на рейтинг, який був опублікований в електронній версії видання.
За оцінками Forbes, перше місце в списку, що включає 11 авторів, зайняв Паттерсон. За 12 місяців, що завершилися в червні, він заробив 86 мільйонів доларів. Згідно з даними дослідницької служби NPD BookScan, за звітний період в США продали близько 4,8 млн примірників книг цього автора. За останні 20 років це вже десятий раз, коли Паттерсон очолює даний рейтинг.
Роулінг заробила 54 мільйонів доларів. У минулому році вона очолила рейтинг з результатом 95 мільйонів доларів. Протягом останнього звітного періоду в США було продано 2,9 млн її книг, крім того, письменниця отримала доходи від роботи парків розваг, в яких відтворено описаний в її книгах чарівний світ.
Читайте також: Катя Осадча опублікувала передноворічне сімейне фото
Замикає першу трійку Стівен Кінг з результатом 27 мільйонів доларів. У США продали 2,7 млн примірників його книг. Крім того, дуже успішним у фінансовому відношенні був фільм "Воно" на основі роману Кінга.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Матрасы европейского качества от производителя Ekon Электробезопасность системы – автоматы защиты и устройства защитного отключения Кухонные мойки из нержавейки и гранита от производителя «Тека» Враження Ігоря Сподіна про маленьке місто у Чехії Лучшие мини-печи 2017 года

Последние новости