Відомий актор зі скандалом відмовився проводити церемонію Оскар

07.12.2018 13:05 0

Відомий актор зі скандалом відмовився проводити церемонію Оскар

Актор і комік Кевін Гарт відмовився від пропозиції виступити в якості ведучого церемонії вручення премії Американської кіноакадемії "Оскар" в 2019 році.
Як причини такого рішення він назвав свої різкі висловлювання на адресу ЛГБТ-спільноти, які він зробив в минулому. Про це пише daily-news.com.ua
Я не хочу відволікати увагу в ніч, яку мають відсвяткувати багато дивовижних і талановитих акторів. ... Я перепрошую за те, що завдав болю людям. Я розвиваюся і хочу продовжувати це робити. Моя мета - об'єднати людей, а не віддаляти їх один від одного, - зазначив Гарт.
Він висловив подяку кіноакадемії і надію, що це був не останній шанс для нього взяти участь в церемонії нагородження "Оскар".
Читайте також: В США помер відомий актор
Кіноакадемія США оголосила про те, що вести наступну церемонію вручення "Оскара" буде Кевін Гарт, 5 грудня. Після цього представники сексуальних меншин виступили проти, нагадавши про висловлювання Гарта щодо ЛГБТ. Наприклад, у 2010 році він заявив: "Якщо я можу перешкодити моєму синові бути геєм, я це зроблю".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Эффективные способы рекламы: листовки и флаеры Гранитные памятники в Киеве Где покупать качественные бочковозы? Как получить без депозита 100 фриспинов в казино Вавада? Бюро переводов в Киеве

Последние новости