Опубліковані перші дані про нові смартфони Samsung Galaxy

27.11.2018 20:06 0

Опубліковані перші дані про нові смартфони Samsung Galaxy

Передбачається, що всі нові смартфони будуть підтримувати можливість установки двох SIM-карт.
Прийдешнє об'єднання лінійок смартфонів Samsung поступово обростає подробицями. Зокрема, з'явилися дані про ємності вбудованого сховища і колірних варіантах виконання корпусу смартфонів лінійок Galaxy A і Galaxy M, передає інтернет-видання daily-news.com.ua
Згідно відомостями, що надходять, Samsung серйозно розглядає можливість повернення до використання білого кольору корпусу смартфонів, який буде доступний відразу ж на момент випуску нових пристроїв. Але така колірна опція буде доступна лише в рамках серії Galaxy A. В рамках серії Galaxy M вибір можливих колірних варіантів корпусу буде більш обмеженим. Однак не уточнюється, будуть це суцільні кольору або версії з градієнтним переходом.
Схема найменувань смартфонів зміниться. Тепер в назвах моделей буде використовуватися дві цифри. Таким чином, модельний номер SM-M205F трансформується в назву Galaxy M20, а не Galaxy M2.
З більш докладною інформацією щодо назв моделей, колірних варіантів і опцій ємності вбудованого сховища для прийдешніх смартфонів Samsung Galaxy A і Galaxy M можна ознайомитися в наступній таблиці.
Опубліковані перші дані про нові смартфони Samsung Galaxy
Читайте також: LG запатентувала смартфон з 16-модульною камерою
Передбачається, що всі нові смартфони будуть підтримувати можливість установки двох SIM-карт. При цьому лінійка Galaxy M орієнтована на ринки, що розвиваються Африки, Азії і Середнього сходу, а оновлена ​​серія Galaxy A буде доступна в Європі. Відзначається, що Samsung ще не приступила до масового виробництва нових смартфонів. Так що зазначені характеристики все ще можуть змінитися.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Шапки зимой 2018 года – что носить? Колючая проволока АКЛ Егоза и прочие заграждения Смесители и гранитные мойки от ведущего европейского бренда Franke Как найти качественную информацию о онлайн-казино Наружная реклама в Киеве

Последние новости