Дієтологи назвали продукти, які "спалюють" жир на животі і боках

27.11.2018 18:06 0

Дієтологи назвали продукти, які

Ці продукти допоможуть швидко позбавитися від жиру на животі.
На жаль, на сьогоднішній день ожиріння є однією з найбільших проблем в усьому світі.
Про це пише видання daily-news.com.ua
Для багатьох прагнення зменшити жир на животі є важкою, але необхідною завданням для того, щоб бути здоровими.
Досягнення цієї мети допоможе вам уникнути таких проблем зі здоров'ям, як гіпертонія, метаболічний синдром, хвороби серця, втрата пам'яті, діабет і деякі види раку.
Звичайно, ви можете звернутися до таких методів, як таблетки для спалювання жиру, адже худнути без турбот це дуже приваблива ідея. Однак, реальність така, що вони можуть спровокувати негативні побічні ефекти, яких можна було б уникнути.
Увімкніть такі продукти в ваш щоденний раціон і ви досягнете заповітної мети - зменшіть жир на животі, не шкодячи при цьому своєму здоров'ю.
1. Яблука
Будь сорт яблук дуже корисний, коли мова йде про скорочення живота. Вони містять багато клітковини, так що ваш шлунок відчуває насичення і при цьому ви не переїдайте.
З іншого боку, вони багаті антиоксидантами і містять пектин.
Ця речовина допомагає зменшити жир не тільки в області живота, а й на всьому тілі. Під дією пектину жирові відкладення зменшуються, і при цьому він обмежує кількість жиру, яке поглинається нашим тілом.
2. Помідори
Цей овоч дуже корисний для нашого здоров'я, завдяки високому вмісту вітамінів і мінералів, тому помідори відомі як один із засобів профілактики таких захворювань, як рак.
Завдяки своїй кислоті і змістом лікопіну, помідори ідеально підходять для зменшення жиру на животі. Вони допомагають перетворювати жир в енергію, так що якщо ви регулярно їх їсте, ви побачите результати протягом короткого часу.
Варто пам'ятати, що при термічній обробці помідорів, ваше тіло буде набагато краще засвоювати лікопін.
3. Часник
Часник це ще один дуже корисний продукт, який допоможе вам зменшити жир на животі. Це пов'язано з високим вмістом аллицина, хімічної речовини, яка допомагає вивести з організму «поганий» холестерин (LDL).
Аліцин також зупиняє накопичення жиру. Вам потрібно їсти всього лише два зубчики часнику вранці, кожен день, щоб отримати позитивний ефект і зменшити жир на животі.
Ми знаємо, що не всім подобається смак часнику, але подумайте, адже подолавши це маленьке незручність ви зможете досягти бажаного ваги.
4. Мигдаль
Мигдаль допоможе вам спалювати жир за рахунок зниження рівня холестерину. Цей горіх багатий клітковиною і триптофан, які змушують нас швидше відчувати себе ситими і, таким чином, допомагають уникнути переїдання.
Крім того, високий вміст білка робить мигдаль незамінним продуктом для розвитку м'язової маси, а ще він покращує травлення і кишковий транзит.
Звичайно, варто мати на увазі, що мигдаль це висококалорійна їжа, та що не варто зловживати ним. В ідеалі, в варто їсти не більше 25 грамів.
5. Огірок
Цей овоч дуже корисний для нашої шкіри, здоров'я очей і допомагає прискорити втрату ваги. Огірки багаті клітковиною і змушують нас швидше відчувати насичення. Вони відрізняються високим вмістом води і тому в них майже немає калорій.
Середній огірок містить близько 45 калорій, що робить його ідеальною їжею, коли ми хочемо зменшити жир на животі.
Це також сечогінний, тонізуючий засіб, що стимулює травлення і сприяє виведенню токсинів з організму, а також благотворно впливає на волосся і нігті.
6. Вівсянка
Овес є одним з найбільш корисних продуктів для нашого тіла, причому в будь-якому вигляді. Він відрізняється низьким вмістом калорій, допомагає регулювати клітинний метаболізм і володіє очищує ефектом.
Якщо ваш лікар сказав вам, що у вас починаються проблеми з серцем, ви повинні знати, що овес також:
Допомагає знизити рівень холестерину в крові.
Покращує кровообіг.
Допомагає вашої серцево-судинній системі в цілому.
І це ще не все, адже овес допомагає боротися із зайвою вагою природним чином, вам не доведеться голодувати. Дієтологи рекомендують їсти вівсяну кашу або пластівці вранці, за сніданком, також в них можна додати ягоди.
7. Зелена квасоля
Цей тип бобових дає містить багато вітамінів, мінералів, антиоксидантів, білків і клітковини.
Зелена квасоля відмінний вибір, якщо ви хочете зменшити жир на животі, адже вона допоможе вам відчувати себе ситими без зайвих калорій, а її високий вміст білка робить ці зелені стручки продуктом з високою поживною цінністю.
Читайте також: Дієтологи підказали, як скинути 5 кг за три дні
8. Мед
Якщо з'їдати одну столову ложку меду після пробудження і перед сном, це теж допоможе вам зменшити жир на животі. Це золотий нектар є одним з найпопулярніших продуктів, його з давніх часів використовують у лікувальних цілях.
Ви повинні пам'ятати, що, незважаючи на те, що мед солодкий, це не те ж саме речовина, що в цукрі, який, на відміну від меду, не має ніякої поживної цінності.
Якщо вам складно з'їсти ложку меду, спробуйте використовувати його в якості підсолоджувача для кави або чаю.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Корм для собак Royal Canin - полноценное питание для животных Можно ли держать дома членистоногих Casino X дает всем игрокам установку на успех Шкафы купе по самым доступным ценам Кондиционеры по низким ценам

Последние новости