Тренер київського «Арсеналу» зробив гучне зізнання

27.11.2018 22:06 0

Наставник "Арсенал-Київ» В'ячеслав Грозний має намір покинути клуб і продовжити тренерську кар'єру за кордоном.
«Ми не знаємо, що завтра буде. Дуже важко працювати, коли не знаєш, чи будуть гроші, чи поїде команда на виїзд? Я не розумію, хто акціонери, яке буде фінансування?
Про це пише видання daily-news.com.ua
Я розумію, що є багато серйозних проблем. Я не знаю, як вони будуть вирішені. Мені б дуже хотілося, щоб вони були вирішені позитивно. Працювати дуже складно, тому що гравці розуміють: ти, тренер, тренуєш, але ти ж гроші не даєш.
У мене є кілька зарубіжних пропозицій, я їх розглядаю. Не виключаю, що, може, після Нового року буду за кордоном в одному з клубів. Мене не влаштовує так працювати », - сказав Грозний після поразки від« Чорноморця »в матчі Прем'єр-ліги (1: 2).
Грозний очолив «Арсенал-Київ» на початку жовтня, змінивши на посту головного тренера італійця Фабріціо Раванеллі.
Під керівництвом досвідченого тренера столичний клуб в першому ж матчі здобув перемогу над «Ворсклою» (2: 0), але поточна серія поразок "Арсенал-Київ» становить вже п'ять матчів, причому в поєдинках з «Львовом», «Шахтарем», «Маріуполем »,« Олександрією »та« Чорноморцем »підопічні Грозного забили лише один м'яч.
Читайте також: Україна вперше за 11 років не представлена в топ-100 підсумкового рейтингу АТР
«Арсенал-Київ» після 16-ти турів в Прем'єр-лізі з двома перемогами посідає останнє місце з відставанням від «Чорноморця» в 5 балів.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Торговый модуль для вашего бизнеса Картриджи для вашего принтера Новые возможности в организации управления компаниями Чудовий варіант для подарунка інтелектуала Заказать брендовое кофе в стиках оптом

Последние новости