Незвичайну схему заробітку придумав 12-річний хлопчик

19.11.2018 14:28 3

Незвичайну схему заробітку придумав 12-річний хлопчик

Незвичайну схему заробітку придумав 12-річний хлопчик на ім'я Нес з Таїланду.
Юнак переодягається в жіночий одяг, приміряє аксесуари, знімає онлайн-уроки з нанесення макіяжу в своєму Instagram-акаунті, пише daily-news.com.ua
Підліток живе в провінції Пхангнга. Він з дитинства цікавився вмістом косметички матері і пробував нанести собі макіяж. Батьки не засуджували його захоплення, навпаки, давали поради і підтримували.
Коли Нес підріс, він завів собі акаунт в Instagram, де почав викладати уроки макіяжу і свої яскраві образи. Завдяки косметиці, накладним віям, перуці і сукням хлопчика на знімках неможливо відрізнити від дівчинки.
Згодом підліток прославився в мережі, зараз на його акаунт @nes_tyyy підписані понад 291 тисяча осіб. З Несом укладають контракти косметичні бренди, його запрошують на модні покази і телешоу. На ці гроші він зміг купити хороший будинок для родини.
"Несу всього 12 років, але він зміг побудувати будинок для батьків. Спасибі всім щедрим людям", – написав він у своєму акаунті.
Читайте також: В США 14-річний хлопець висунув свою кандидатуру на пост губернатора штату
Нес зізнається, що деякі однокласники сміються над його хобі, але він не звертає на них уваги.

View this post on Instagram

Загрузка...

0 Лайк Нравится Твит Плюсую Теги: инстаграм мода Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Читайте также

23-річний українець змінив прізвище в честь трамвая Підліток зламав сервера Apple і вкрав 90 ГБ даних Британець створив власне королівство і "наїхав" на ООН Посольство США в Австралії виявилося в епіцентрі конфузу Гучний інтимний скандал: що сталося Хеловвін: інтригуючі ідеї макіяжу

0 комментариев

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Оригинальные запчасти для ремонта телефонов Prestigio Карточные игры онлайн в самом популярном Casino Х Наружная реклама в Киеве В "AB InBev Efes Україна" підрахували результати 2020 року Качественное создание сайтов

Последние новости