Озвучені терміни об'єднавчого собору в Україні

19.11.2018 16:28 3

Озвучені терміни об'єднавчого собору в Україні

Об'єднавчий собор Української церкви відбудеться в грудні.
Об'єднавчий собор Української православної церкви пройде в грудні. Як передає інтернет-видання daily-news.com.ua з посиланням на інформацію головного секретаріату Синоду Вселенського патріархату.
У повідомленні говориться, що в рамках підготовки до Синоду Вселенського патріархату 27-29 листопада 2018 Константинополь нагадує про своє рішення надати томос про автокефалію Православної церкви України.
"Поки йде процес підготовки Собору Православної церкви України, конкретна дата в грудні 2018 року оголошена Синодом Вселенського патріархату", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: В Дніпрі народився найкрихітніший малюк в Україні
Відзначимо, раніше представники УПЦ Московського патріархату заявляли, що Архієрейський собор, на якому виберуть предстоятеля єдиної Української помісної церкви, може відбутися 22 листопада.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Работа в Израиле – поиск вакансий для укрианцев Инструменты для обеспечения внешней красоты Где заказать написание дипломной работы Покупка вакуумных прокладок и других запчастей для сеялок Gaspardo MTR Выгодное решение для отопления в доме: твердотопливный котел

Последние новости