Лікарі розповіли, як попередити цукровий діабет

18.11.2018 16:17 1

Лікарі розповіли, як попередити цукровий діабет

Правильне харчування, здоровий спосіб життя, вчасні консультації зі спеціалістом допоможуть уникнути цукровий діабет.
Про це пише СобКор.
Найперше лікарі радять звернути увагу на харчування. Слід звести до мінімуму вживання продуктів, які навантажують підшлункову та підвищують рівень глюкози в крові. Це випічка, солодощі, фаст-фуд, алкоголь, газовані напої. Натомість додати в раціон більше вітамінів – капусту, буряк, болгарський перець, цитрусові. Необхідно пити воду – 1,5 – 2 літри на добу.
Читайте також: Цукровий діабет: як захистити себе від хвороби
Фізичні навантаження – обов’язкові. Необхідно робити зарядку, прогулюватися в парку, грати в активні ігри. А ще – уникати стресів, адже вони призводять до підвищення рівня цукру в крові. Слід відмовитися від куріння.
За словами лікарів, цукровий діабет може спіткати людину у будь-якому віці. Відтак здавати аналізи та консультуватися з лікарем – обов’язково. Це стосується навіть застуди, адже неправильне лікування шкодить підшлунковій залозі.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Визитки, которые смогут презентовать вас наилучшим образом Аккумуляторы для телефонов Samsung Креативность мышления в корпоративных подарках Профессиональные переводы любых текстов в Киеве Купить входные и межкомнатные двери на SUPEDVERI.UA

Последние новости